FNV ZZP

Wij geven een boek weg! Hebben?

Laatste update: 5 oktober 2018

Wij geven een boek weg! Hebben?

Wij mogen wat weggeven. En dat is altijd leuk. We hebben 5 exemplaren van het superinteressante boek ‘Hoe maak jij het verschil? De 7 talenten om succesvol te zijn’ van Frank Kwakman en Rolf Rosenmöller. Wil jij er eentje? Stuur ons dan een mailtje en vertel ons waarom.

undefined

De wereld verandert in rap tempo. Businessmodellen veranderen, je moet ‘agile’ werken en de digitalisering gaat als een malle. Doordat klanten hogere eisen stellen en de concurrentie toeneemt, vraagt dit ook een heel andere ontwikkeling van jouw talenten.

Hoe maak jij het verschil?

Goed zijn in je vak is niet meer voldoende. Hoe zorg je er nou voor dat je zichtbaar blijft, van meerwaarde bent voor je klanten én je onderneming en je zo het verschil maakt? • Ken je de drijfveren en talenten die jou uniek maken?

• Weet je hoe je je als professional op de kaart moet zetten?

• Bouw jij gericht aan een onderscheidend klantportfolio?

• Verbind jij je met anderen om je ideeën te ontwikkelen?

• Ben je proactief met je business bezig?

• Zorg je ervoor dat je lichamelijk fit en mentaal scherp blijft?

Ga jij de uitdaging aan om je talenten te ontwikkelen? Dan tref je in ‘Hoe maak jij het verschil?’ 7 strategieën aan die je helpen om succesvol te zijn!

Zo maak je kans op dit boek

Spreekt deze tekst je aan en wil je graag kans maken op dit boek? Stuur ons een bericht met je contactgegevens en laat ons weten waarom wij jou dit boeken moeten toesturen! Zet in de onderwerpregel van je bericht: Ik maak graag kans op ‘Hoe maak jij het verschil?’. En in je mail uiteraard je contactgegevens. Dan weten we waar we hem heen moeten sturen als je wint.

Meer over dit boek

‘Hoe maak jij het verschil? De 7 talenten om succesvol te zijn’ - Frank Kwakman en Rolf Rosenmöller (Uitgeverij Anderz).

Ga naar de uitgeverij of kijk het boek alvast in (pdf)