FNV ZZP

Werk jij samen met een grote webwinkel? Vertel ons je verhaal!

Laatste update: 5 oktober 2018

Werk jij samen met een grote webwinkel? Vertel ons je verhaal!

Heb jij een eenmanszaak en ben je zakelijk partner van één van de grotere webwinkels in Nederland, zoals Bol.com of Marktplaats.nl? Wij zijn reuze benieuwd hoe jou dit bevalt. Vertel ons je ervaringen!

undefined

Wie wil dat nou niet als zelfstandige? Alles wordt je uit handen genomen: logistiek, retouren, de hele mikmak. En je krijgt er nog eens ruim 10 miljoen potentiële klanten per jaar bij! In zee gaan met een grotere webwinkel kan best interessant zijn voor jou met je kleinere webwinkel.

Alles voor je geregeld via de grotere partij

Bij Bol.com bijvoorbeeld zijn liefst 20.000 ‘zakelijke partners’ aangesloten. Dat zijn kleinere webwinkels (vaak eenpitters) die via Bol.com hun eigen spullen verkopen en gebruikmaken van de website en bezorging van de online gigant. Oftewel: alles wordt voor je geregeld via de grotere partij.

Maar hoe is dat nou echt?

Dat lijkt heel relaxt, maar hoe werkt dat nu echt? En welk prijskaartje hangt daar aan? Ben jij een van de zakelijk partners van bijvoorbeeld Bol? Of een andere grote webwinkelketen? Wij zoeken jouw verhaal!

Vertel ons je verhaal 

Dat doe je via ecom@fnv.nl. Of bel/app naar 0610408783.