FNV ZZP

Maak kans op een gratis boek over onderhandelen

Laatste update: 5 oktober 2018

Maak kans op een gratis boek over onderhandelen

We geven 5 exemplaren weg van het boek ‘Deel nooit het verschil: Onderhandelen op het scherpst van de snede’ van Chris Voss. Het leven bestaat uit onderhandelingen. Het boek geeft een spannend kijkje achter de schermen bij de FBI, waarbij de onderhandelingsstrategieën uit de doeken worden gedaan die Voss hanteerde.

 ‘Deel nooit het verschil: Onderhandelen op het scherpst van de snede’ van Chris Voss

Het leven bestaat uit onderhandelingen: of u nu een auto aanschaft, een loonsverhoging vraagt, een huis koopt, de huur heronderhandelt of overlegt met uw partner of kinderen; zelfs het verloop van uw verdere leven kan afhangen van uw optreden in cruciale gesprekken. Dit boek geeft u de hulpmiddelen die u hiervoor nodig hebt.

'Deel nooit het verschil' is een onontbeerlijk handboek met onderhandelingsprincipes uit de opmerkelijke carrière van Chris Voss, onderhandelaar in gijzelings- en ontvoeringszaken. Hij benadrukt het belang van emotionele intelligentie, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. De effectiviteit van deze technieken zijn in het veld getest. Voss laat zien hoe u deze vaardigheden op uw werk en op elk levensgebied kunt gebruiken.

Kans maken?

Wil jij kans maken op een exemplaar van ‘Deel nooit het verschil: Onderhandelen op het scherpst van de snede’ van Chris Voss? Wij geven 5 exemplaren weg. Stuur ons een bericht met je contactgegevens en laat ons weten waarom wij jou dit boek moeten toesturen.

Stuur mij een gratis boek, omdat….