FNV ZZP

Kom jij ook naar het Tolk- en Vertaalcongres?

Laatste update: 5 oktober 2018

Kom jij ook naar het Tolk- en Vertaalcongres?

Ben je tolk of vertaler? Of volg je een studie op het gebied van tolken of vertalen in Nederland of België? Dan ben je van harte welkom op het Tolk- en Vertaalcongres op 9 en 10 maart in Breda. Dit 2-daagse evenement staat in het teken van kennis delen, discussie en vermaak.

De 2e editie van dit congres heeft als thema 'The Language Industry 4.0: Embracing the future?'. Je krijgt veel praktische informatie, inspiratie en een heldere blik op de toekomst in de vertaalbranche. Daarnaast zijn er volop netwerkmomenten, waarbij je maar liefst 750 collega’s kunt ontmoeten.

Meld je aan

 

 

Programma en entreeprijzen

Meer informatie, zoals het programma en de entreeprijzen, vind je op de website van het Tolk- en Vertaalcongres.