FNV ZZP

Kom naar de hoorzitting over de onderhandelingspositie van freelancers

Laatste update: 5 oktober 2018

Kom naar de hoorzitting over de onderhandelingspositie van freelancers

Politici in Den Haag praten over het mogelijk maken van collectief onderhandelen in de creatieve sector. Zij kunnen het falen van de markt aanpakken door adviestarieven toe te staan en collectief onderhandelen mogelijk te maken. De NVJ en NVF organiseren op 1 februari 2018 hierover een hoorzitting in Den Haag. Doe mee aan het debat en meld je aan.

Het debat over collectief onderhandelen is met Corinne Ellemeet (GroenLinks) en Lodewijk Asscher (PVDA). Verder wordt het jaarlijkse brancheonderzoek ‘Monitor Freelancers en Media 2017’ gepresenteerd. Ook is aandacht voor de Wet Auteurscontractenrecht. Dagvoorzitter is Max van Weezel, een van de bekendste politieke journalisten in Nederland.

Kom naar de hoorzitting

Zowel leden als niet-leden nodigen wij uit om bij dit evenement aanwezig te zijn en deel te nemen aan het debat.

Datum 1 februari 2018
Tijd 9.30 - 12.30 uur
Locatie Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag

Aanmelden en programma

Je kunt je aanmelden via de website van de NVJ. Je vindt daar ook het volledige programma. Deelname aan de hoorzitting is gratis.

Meld je aan