FNV ZZP

FNV Zelfstandigen heeft een nieuw sectorbestuur

Laatste update: 4 januari 2018

FNV Zelfstandigen heeft een nieuw sectorbestuur

De sectorraad van FNV Zelfstandigen heeft een nieuw sectorbestuur gekozen. De termijn van het vorige bestuur zat erop. De nieuwe leden van het sectorbestuur zijn Leontine Bijleveld, Irene Boezerman, Etienne Lemmens en Dorrit Wajer. Zij gaan de komende jaren aan de slag om de positie van zelfstandigen binnen de FNV te versterken.

FNV Zelfstandigen bedankt het vorige bestuur. Zij hebben zich ingezet om de fusie tussen FNV Zelfstandigen en de FNV goed te laten verlopen. Dat was een hele klus. Hiermee hebben zij de weg vrijgemaakt voor het nieuwe bestuur.

Sectorraad

De leden van het sectorbestuur zijn gekozen door de sectorraad. Deze raad ondersteunt, adviseert en controleert het sectorbestuur. Gevraagd en ongevraagd geeft de sectorraad advies op het gebied van onder andere het budget, de strategische aansturing van de sector en het instellen van netwerken. Ook heeft de sectorraad nauw contact met de achterban.

Nieuwe sectorraadsleden direct aan de slag

Ook in de sectorraad mochten we nieuwe leden verwelkomen. De sectorraadsleden zijn gekozen door de leden. De nieuwe leden van de sectorraad zijn Leontine Bijleveld, Irene Boezerman, Madelein Holm, Geertje Karsten, Etienne Lemmens, Erica Risiglione, Ina Şabanoğlu en Bert Veenstra. Deze nieuwe leden van de raad konden direct aan de slag. Zij hebben inmiddels hun eerste vergadering gehad, waarin het werkplan 2018 is vastgesteld.