FNV ZZP

Zorgen over je bedrijf? Bel de Kvk 'comeback lijn'

Laatste update: 23 november 2017

Zorgen over je bedrijf? Bel de Kvk 'comeback lijn'

Tien procent van de ondernemers heeft ondanks een bloeiende economie nog steeds last van flinke tegenslag, zo blijkt uit onderzoek van de Kamer van Koophandel. Ruim de helft van de 1.198 ondervraagde ondernemers heeft mindere tijden gehad en ruim tien procent zit zelfs nu nog in de problemen.

'Als ondernemer praat je liever niet over problemen', aldus de KvK. 'Maar zorgen voor jezelf houden, zorgt voor meer stress, onzekerheid en uiteindelijk zelfs grotere problemen. Maak je je zorgen over de situatie van je bedrijf, heb je vragen over schuldregelingen, financieringsmogelijkheden of wil je een door- of herstart maken? Dan kun je terecht bij de KvK Comeback-lijn.'

Jörgen Raymann en Ron Blaauw op KvK Comeback-lijn
Niet alleen deskundigen staan voor je klaar, ook bekende ervaringsdeskundigen als Jörgen Raymann, Ron Blaauw en Danie Bles behoren tot het belpanel. De bekende ondernemers delen hun verhaal om te laten zien dat je er als betere ondernemer uit kunt komen.

Meer info over de KvK Comebacklijn lees je hier.