FNV ZZP

Kom naar de KvK Startersdag aanstaande zaterdag

Laatste update: 8 november 2017

Kom naar de KvK Startersdag aanstaande zaterdag

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf en daar helpen we je graag bij. FNV Zelfstandigen staat aanstaande zaterdag op de Kamer van Koophandel locaties Eindhoven, Utrecht en Groningen klaar met een team dat je helpt met de start van je eigen bedrijf.

Misschien weet je al precies wat je gaat doen en wil je meer weten over het schrijven van je ondernemingsplan. Of ben je al een tijdje bezig en worstel je met het bepalen van je uurtarief. Of je wilt juist ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is.

Wat je ambitie ook is, kom 4 november naarde KVK Startersdag. Of volg het online programma. Start je vanuit de WW, dan hebben we een heel interessante brochure voor je. Download hier ‘Starten vanuit de WW’.

Of hieronder het 'Stappenplan startende zzp'er'

undefined