FNV ZZP

Sterker ondernemen in de regio Amsterdam

Laatste update: 10 oktober 2017

Sterker ondernemen in de regio Amsterdam

Ben je ondernemer in de gemeente Amsterdam en heb je weleens financiële zorgen? Of twijfel je over wat de volgende stap wordt? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek bij de gemeente Amsterdam. Ze kunnen altijd wel iets voor je betekenen of kunnen je doorverwijzen naar één van de samenwerkingspartners.

 

Als je onderneemt heb je vast wel eens vragen als: wat is de juiste volgende stap? Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Of hoe kan ik mijn bedrijfsvoering verbeteren? Kom dan eens langs voor een adviesgesprek bij de gemeente. We kunnen altijd wel iets voor jou betekenen of we verwijzen je door naar één van onze samenwerkingspartners.

Wat houdt het adviesgesprek in?
De gemeente maakt met jou een afspraak om samen te kijken wat de knelpunten van de onderneming zijn en waar je met het voeren van de onderneming tegenaan loopt. Het gesprek kan bijvoorbeeld gaan over terugval van klanten, tegenvallende cijfers, veranderingen in de markt en over jouzelf. Het doel van het gesprek is samen met jou in kaart te brengen wat er aan de hand is en waar de mogelijke oplossingen te vinden zijn.

De gemeente Amsterdam biedt ondernemers de volgende mogelijkheden:

  • Individuele begeleiding door een ervaren ondernemerscoach en/of workshops op het gebied van marketing, financiën, verkoop en sociale media
  • Een lening voor bedrijfskapitaal. Met dit bedrijfskapitaal kunnen problemati­sche schulden worden betaald of nieuwe investeringen worden gedaan
  • Een tijdelijke aanvulling op het inkomen
  • Schuldhulpverlening

 

Kijk voor de dienstverlening van de gemeente Amsterdam aan ondernemers op www.amsterdam.nl/sterkerondernemen en maak kennis met de adviseurs.