FNV ZZP

Movir AOV aantrekkelijker voor zelfstandig ondernemers

Laatste update: 10 augustus 2017

Movir AOV aantrekkelijker voor zelfstandig ondernemers

Movir heeft haar arbeidsongeschiktheidsverzekering verbeterd. Sinds 1 augustus zijn de verzekeringen aantrekkelijker gemaakt voor medici, zakelijk professionals én ondernemers. Ook voor leden van FNV Zelfstandigen!

Dit zijn de relevante wijzigingen voor FNV ZZP leden:

Iedere zelfstandige ontvangt korting bij het afsluiten van een Beroeps-AOV
Iedere zelfstandige, medisch of zakelijk, professional ontvangt bij het afsluiten van een Beroeps-AOV eenmalig een aanvangskorting in plaats van een starterskorting. De starterskorting komt te vervallen. Een verzekerde heeft één keer recht op aanvangskorting. Deze korting geldt niet alleen voor jonge verzekerden. Een aov van Movir kan immers tot vijf jaar voor het bereiken van de eindleeftijd afgesloten worden.

Standaard medische keuring afgeschaft
Movir schaft de ‘standaard’ medische keuring af. Dit versnelt de aanvraagprocedure en neemt een mogelijke toetredingsdrempel weg. Voorheen maakte deze keuring onderdeel uit van de aanvraag als de verzekerde 50 jaar of ouder was en het totaal verzekerde dagbedrag € 145,- of het totaal verzekerde jaarbedrag € 52.925,- of meer was.

Soepel&Zeker AOV interessanter voor ondernemers
Movir past de premie van de Soepel&Zeker AOV aan voor een aantal detaillisten, exploitanten van o.a. lunchrooms en hotels, aannemers en opzichters. Voor nieuwe verzekerden is de premie gewijzigd: 

- tot 44 jaar is de premie verlaagd 

- vanaf 44 jaar is de premie verhoogd 

De uitgebreide dekking blijft ongewijzigd.

Meer informatie vind je op www.movir.nl