FNV ZZP

Uitnodiging 22 juni: Trouwe ledendag

Laatste update: 1 juni 2017

Uitnodiging 22 juni: Trouwe ledendag

Op donderdag 22 juni organiseert FNV Zelfstandigen een Trouwe Ledendag.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Het thema van het programma is 'Wat kan FNV Zelfstandigen mij bieden?'. Ook reiken we deze dag de jubileumspeldjes uit aan leden die een jubileum bij onze vereniging vieren.

Om 15:30 heten we je graag welkom met koffie en thee. Van 16:00 tot 17:30 blikken we terug en kijken we vooruit met een aantal kopstukken van de FNV en FNV Zelfstandigen. Aan het eind van de middag worden de jubileumspeldjes uitgedeeld. 

Na een hapje en een drankje tussen 17:30 en 18:30 begint het avondprogramma. We hebben de jonge zzp'er Hylke van der Wal uitgenodigd om dieper in te gaan op de onderwerpen sociaal ondernemerschap en lef. Dat laatste is volgens hem een onmisbare eigenschap voor een ondernemer. Hij deelt zijn visie op de maatschappij met ons, vertelt over zijn 'sociale troonrede' en wat dit betekent voor ondernemers. Daarna discussiëren we in de zaal over een aantal stellingen.

Vanaf 20.30 uur borrelen we en is er tijd om te netwerken en na te praten.


We nodigen je van harte uit om te komen!
Meld je wel even aan via communicatie@fnvzzp.nl

Op donderdag 22 juni in De Witte Vosch in Utrecht
Aanvang: 15:30 uur.