FNV ZZP

Bespreking voortgangsrapportage Wet DBA enkele weken uitgesteld

Laatste update: 1 juni 2017

Bespreking voortgangsrapportage Wet DBA enkele weken uitgesteld

De bespreking van de voortgangsrapportage over de Wet DBA in de Tweede Kamer is enkele weken uitgesteld. De kamercommissie wil eerst inhoudelijke vragen kunnen stellen over het recente rapport over de opties met betrekking tot de Wet DBA.

Donderdag 1 juni zou de commissie Financiën de derde voortgangsrapportage over de Wet DBA bespreken. Ook een rapport van een werkgroep van ambtenaren, waarin 10 verschillende mogelijkheden staan opgesomd om uit de impasse van de Wet DBA te komen, stond op de agenda. De Kamerleden willen nu eerst meer tijd hebben om feitelijke vragen te stellen over het rapport. De bespreking staat nu gepland op 29 juni aanstaande.