FNV ZZP

Zweef je nog? Kies wijs met het ZZP KiesKompas

Laatste update: 14 maart 2017

Zweef je nog? Kies wijs met het ZZP KiesKompas

Niet eerder waren de verkiezingen zó relevant voor de één miljoen Nederlandse zelfstandige ondernemers zonder personeel. Bijna alle politieke partijen willen veranderingen doorvoeren, maar over de richting bestaat weinig overeenstemming.

Op www.zzpkiest.nu - ondersteund door FNV Zelfstandigen - staat een compleet, onafhankelijk en neutraal inzicht in de ideeën van de politieke partijen ten aanzien van zelfstandigen. Aangevuld met verdiepende opinie-artikelen van experts, informatieve films en dagelijks verse nieuwsberichten. 

Via het ZZP KiesKompas kun je je eigen visie toetsen aan de standpunten van partijen.
Dit kompas is onafhankelijk samengesteld door de makers van het grote KIESkompas.