FNV ZZP

Geslaagde en informatieve nieuwjaarsborrel

Laatste update: 16 januari 2017

Geslaagde en informatieve nieuwjaarsborrel

Afgelopen vrijdag vond in de Hall in Woerden de nieuwjaarsborrel van FNV Zelfstandigen plaats. Zo'n 45 zelfstandigen werden meegenomen in een inspirerend verhaal van hoogleraar Creatieve Industrie Arjan van den Born en speelden het spel 'Schat in de markt'.

undefined undefined

Een grote groep zzp'ers trotseerde de kou en het slechte winterweer om samen met directeur Josien van Breda en voorzitter Hannie Stuurman het glas te heffen op een gezond en ondernemend 2017.

 undefined undefined

Hoogleraar Arjan van den Born nam de genodigden mee in een verhaal over 'de zelfstandige'. Hoe groepeerden zzp'ers zich sinds de Middeleeuwen, wat zijn de succesfactoren van zzp'ers, wat zijn valkuilen, nadelen en voordelen en hoe heeft de sector zich de afgelopen eeuwen ontwikkeld en hoe ziet de toekomst eruit?

undefined undefined 

Er was bijna geen tijd voor een pauze, want ook het spel 'Schat in de markt' stond op de agenda. Leden gingen daarbij in discussie over de stelling 'Marketing is het maken van bedrijfsuitingen' en discussieerden over hoe goed ze de vraag van hun ideale klant kennen. Na afloop van het spel kreeg iedereen het marketingkaartspel mee naar huis om het nog eens met collega's te spelen. 

 undefined undefined 

Na een afsluitende en toekomstgerichte toespraak van Hannie Stuurman, waarin ze inging op de beslissing die FNV Zelfstandigen binnenkort neemt over samengaan met de FNV, ging de bar open. 
En voor wie er niet bij was vrijdag: we wensen u het allerbeste en veel ondernemingsplezier in 2017!

 undefined


undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined