FNV ZZP

Gratis voor leden: praktische cursus 'Modelovereenkomsten: theorie én praktijk'

Laatste update: 1 december 2016

Gratis voor leden: praktische cursus 'Modelovereenkomsten: theorie én praktijk'

Naar aanleiding van de vele vragen en opmerkingen die we afgelopen maanden binnen hebben gekregen over de Wet DBA, organiseren we op 6 december (in Zwolle) en 13 januari (in Den Bosch) een praktische en interactieve cursus over de per 1 mei in werking getreden wet.

Wat betekent het verdwijnen van de VAR en de invoering van de Wet DBA voor u als ondernemer? Wat is een modelovereenkomst en hoe gebruikt u die in de praktijk?

In de cursus ‘Modelovereenkomsten: De theorie en de praktijk’ vertellen de juristen van FNV Zelfstandigen, vanuit juridisch perspectief, wat er is veranderd en waar ondernemers aan moeten denken. Het is een cursus met vooral praktische tips, zodat degenen die hem gevolgd hebben, weten wat te doen. Het zwaartepunt van de cursus ligt op de gevolgen van de wet DBA voor de dagelijkse praktijk en niet zozeer op de politieke totstandkoming van de wet. Vooral knelpunten uit de praktijk worden besproken. 
Bent u lid, dan is de cursus gratis.

Klik hier voor aanmelden voor 6 december in Zwolle

Klik hier voor aanmelden voor 13 januari in Den Bosch