FNV ZZP

Kom naar de ledendag op 30 september!

Laatste update: 15 september 2016

Kom naar de ledendag op 30 september!

Wij betrekken u graag actief bij beslissingen en standpunten die onze vereniging (in)neemt. Ook willen we u de gelegenheid geven tot ontmoeten, inspireren en netwerken. Daarom nodigen we u van harte uit voor onze ledendag op vrijdagmiddag 30 september in De Hall in Woerden.

Waar moeten we in de toekomst op focussen? Wat vindt u belangrijk om in Den Haag ter tafel te brengen en waarvoor moeten we ons écht hard maken?We polsten het deze zomer al in onze enquête, die inmiddels door honderden leden is ingevuld. Daarin vroegen we u onder meer het hemd van het lijf over hoe u denkt over AOV, pensioen, uw ontwikkeling als zelfstandige, de wet DBA en de zelfstandigenaftrek. Uw antwoorden en reacties daarop zijn heel waardevol en we gaan op onze ledendag graag dieper in op de uitkomsten. Natuurlijk hebben we op deze dag niet alleen vragen voor u, maar willen we u ook iets bieden. Daarom hebben we trainer en coach Robert Hazewindus gevraagd om deze middag een inspirerende training te geven waarmee u nóg succesvoller wordt in uw werk.

Het programma:
13.00  Ontvangst met koffie/thee
13.30  Actualiteiten
14.15  Wat wordt de focus van FNV Zelfstandigen?
15.15  Korte pauze
15.30  Inspiratiesessie door Robert Hazewindus
17.00  Napraten, kennismaken en borrelen


Adres: De HALL, Korenmolenlaan 4 in Woerden. Met het openbaar vervoer en via de A12 (afslag 14 Woerden) eenvoudig te bereiken.

We vinden het belangrijk om met u in gesprek te gaan, meld u daarom (via deze link) vandaag nog aan.

We zien u graag op 30 september!