FNV ZZP

Haal het maximale uit uw onderneming

Laatste update: 8 september 2016

Haal het maximale uit uw onderneming

FNV Zelfstandigen biedt u vanwege uw lidmaatschap 4 maanden kosteloos toegang tot onze nieuwe dienst: het FNVZZP-platform! Op dit speciaal voor ondernemers ingerichte platform kunt u kennis, vragen en antwoorden delen en wordt u begeleid door een persoonlijke ondernemerscoach.

Probeer het nu vier maanden gratis uit! <<Klik hier voor meer informatie>>

Een boost voor uw onderneming
Het FNVZZP-platform is er voor iedere ondernemer. Na aanmelding krijgt u een ervaren ondernemer als persoonlijk klankbord. Via het platform en de BissBuzz, een digitaal netwerk van en voor ondernemers, kunt u kennis delen met collega's en krijgt u antwoord op uw ondernemersvragen. De quickscans, er zijn er twaalf, geven u inzicht in of u op de goede weg bent met uw bedrijf, wat aandachtspunten zijn en waar u eventueel actie op zou kunnen ondernemen. <<Klik hier>> om zonder aanmelding een eerste quickscan te doen. U ontvangt direct na het invullen van 10 vragen een pdf-rapportje met het resultaat.undefined

Op het FNVZZP-platform komt u heel eenvoudig direct in contact met diverse ondernemerscoaches en experts vanuit verschillende branches. Loopt u tegen zaken aan? De coaches geven u snel antwoord op uw vragen. Met uw lidmaatschap van FNV Zelfstandigen heeft u vier maanden gratis:


• Direct contact met een persoonlijke ondernemerscoach en collega-ondernemers;
• Inzicht door 12 thema-Quickscans, gericht op verschillende aspecten van het ondernemerschap;
• Ondernemerstips, -adviezen en E-books;
• Actueel ondernemersnieuws;
• Gratis abonnement op BissBuzz;
• Aantrekkelijke FNVZZP korting op diensten van OndernemenPlus.
 
Hoe werkt het?
<<Klik hier>> voor de introductieaanbieding voor leden en de ervaringen van klanten. Na aanmelding heeft u 4 maanden kosteloos toegang tot alle faciliteiten van het FNVZZP-platform.

Heeft u nu een dringende vraag?

Stel deze dan <<via deze link>> direct aan een ervaren ondernemerscoach.