FNV ZZP

Uw mening telt!

Laatste update: 14 juli 2016

Uw mening telt!

Zzp'ers staan volop in de belangstelling. De FNV ontwikkelt momenteel een nieuwe visie op de arbeidsmarkt, waarbij ook zzp'ers bij betrokken worden. Tegelijk loopt in de Sociaal Economische Raad (SER) een aantal belangrijke adviestrajecten over onder andere arbeidsongeschiktheid. Ook wordt de impact van de Wet DBA steeds beter zichtbaar en staan op 15 maart volgend jaar de Tweede Kamerverkiezingen op de agenda.

Met deze belangrijke ontwikkelingen in het verschiet, is er maar één ding dat telt: uw mening! 

Deel daarom – natuurlijk anoniem - uw mening met ons, door deze enquête in te vullen. Uiteraard stellen we u op de hoogte van de resultaten van de enquête en laten we u weten wat wij met deze uitkomsten gaan doen. Naast de publicatie in de nieuwsbrief, organiseren wij drie bijeenkomsten op 31 augustus (in Amsterdam van 19-21u), 6 september (in Deventer van 15-17u) en 19 september (in Utrecht van 19-21u). Via de mail ontvangt hiervoor nog een uitnodiging.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 7 minuten. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Ga naar de enquête.