FNV ZZP

Flinke korting op het Business Accelerator Programma

Laatste update: 21 juli 2016

Flinke korting op het Business Accelerator Programma

Eén van de doelstellingen van FNV Zelfstandigen is het blijvend versterken en up-to-date te houden van de kennis en vaardigheden van haar leden. Daarom brengen wij graag het ‘Business Accelerator Programma’ van ZZP OOST bij je onder de aandacht.

Tijdens dit unieke programma van 5 maanden leer je samen met andere ondernemers, onder professionele begeleiding en ondersteund door experts exact wat nodig is om jouw groeiambitie te realiseren door:

- Je onderneming te plannen naar succes;
- Inzicht te krijgen in je zwakke- en sterke punten als ondernemer;
- Je bedrijf van de toekomst te ontwerpen;
- Aanbod te creëren waar klanten goed voor willen betalen;
- Je businessplan op 1 A4 te krijgen;
- Inzicht te krijgen in je werkelijke financiële situatie en kansen;
- Privé en werk slim te integreren via de businessplanner waarmee je ‘kwalitijd’ creëert.

Het Business Accelerator Programma bestaat uit:

  1. 6 masterclasses van 2 uur van professionals om jouw bedrijf te laten groeien;
  2. 12 mastermindsessies van 1,5 uur met college-ondernemers om de kennis van de masterclass te toetsen en toe te passen in je bedrijf;
  3. Persoonlijke ondersteuning van experts.

Als lid van FNV Zelfstandigen bieden we u een unieke kans om met hoge korting deel te nemen aan dit programma dat zich nog in de pilot-fase bevindt. We zetten het even op een rij:

  1. Deelneming aan het Business Accelerator Programma (18 bijeenkomsten t.w.v. € 1.997);
  2. U ontvangt een pakket met daarin met een praktische set van werkbladen, templates, checklists en vakliteratuur om u te begeleiden en ondersteunen tijdens het programma t.w.v. € 500.

Dit programma kent een totale waarde van maar liefst € 2.447. Als lid van FNV Zelfstandigen krijgt u eenmalig de kans om aan dit programma mee te doen voor slechts € 497. U bespaart hiermee bijna € 2.000!! Het aantal deelnemers tijdens deze pilot is beperkt. Wees er snel bij.

Meer informatie over dit unieke programma leest u op www.zzpoost.nl. Het programma start op maandag 12 september 2016 in Apeldoorn.