FNV ZZP

Belang van een pensioen

Laatste update: 20 mei 2016

Belang van een pensioen

Zzp’ers bouwen, anders dan werknemers in loondienst, niet automatisch een aanvullend pensioen op. AOW alleen is meestal ontoereikend voor het behoud van het huidige niveau van leven. Denk aan kosten voor woning, auto, levensonderhoud en zorg. Als zzp’er zul je daarom tijdens je werkende leven zelf voldoende geld moeten sparen. Dat kan via een spaarrekening, of je kunt meedoen in een pensioenregeling voor zelfstandigen. Gezien de huidige rentestand is dat laatste een goed alternatief. Lees het blog van Josien van Breda verder op de site van ZZP Pensioen. https://www.zzppensioen.nl/news/item/josien-van-breda/?intcmp=Nieuws%20-%20Alle%20artikelen

Sparen voor je pensioen kan via een spaarrekening, of je kunt meedoen in een pensioenregeling voor zelfstandigen. Gezien de huidige rentestand is dat laatste een goed alternatief.

Klik hier en lees het blog van Josien van Breda verder op de site van ZZP Pensioen

Laat een reactie achter
Verzend mijn bericht