FNV ZZP

FNV Zelfstandigen business partner FOTY

Laatste update: 18 april 2016

FNV Zelfstandigen business partner FOTY

FNV Zelfstandigen is business partner van de FOTY-awards. De filosofie achter de award sluit prima aan op de doelstelling van dé belangenbehartiger voor zzp’ers om zelfstandig ondernemers te ondersteunen in duurzaam succesvol ondernemen.

Tijdens het pitchevent op zaterdag 27 februari zijn zes zzp’ers beloond met de maandprijzen van FNV Zelfstandigen. De zes zelfstandig ondernemers krijgen een plekje in Eigen Baas en kunnen een jaar lang gebruik maken van het FNV ZZP Platform dat wordt aangeboden door OndernemenPlus.

Op 2 april wordt tijdens de Dag van de zzp’er bekend gemaakt wie dit jaar de titel FOTY wint. Henk Wesselo, directeur van FNV Zelfstandigen, zit in de jury.  Onderdeel van het hoofdprijzenpakket is een jaar gratis lidmaatschap van FNV Zelfstandigen. 

Het magazine Eigen Baas verschijnt op de Dag van de zzp’er en gaat ook in op het thema duurzaam succesvol ondernemen.

Meer over FOTY.