FNV ZZP

Dag van de zzp’er 2 april

Laatste update: 18 april 2016

Josien van Breda informeert over afschaffing VAR en invoering Wet DBA

Op zaterdag 2 april wordt de ‘Dag van de ZZP’er’ georganiseerd in de Kromhouthal in Amsterdam. Tijdens het event zijn er diverse sprekers en seminars, is er een netwerkplein en wordt de prijswinnaar van de Freelancer of the Year (FOTY) award bekendgemaakt.

Seminar VAR-DBA

Josien van Breda geeft de seminar “Afschaffing VAR, invoering DBA en modelcontracten”. Als beleidsadviseur van FNV Zelfstandigen weet zij als geen ander te vertellen wat de veranderingen en consequenties zijn voor zzp’ers en opdrachtgevers van zzp’ers.

FNV Zelfstandigen is daarnaast ook te vinden op het netwerkplein en is business partner van de FOTY-award. Eerder wonnen zes maandprijswinnaars al een prijs van FNV Zelfstandigen; de uiteindelijke winnaar wint onder meer ook een jaarlidmaatschap van FNV Zelfstandigen en een volledig Ondernemersprofiel met persoonlijke toelichting van onze partner OndernemenPlus.

Wilt u de dag van de ZZP’er ook bijwonen? Klik op bijgaande link voor uw kaartje: https://dvdzzp.eventbrite.nl/?discount=FNV_ZZP.