FNV ZZP

Stel je verkiesbaar voor deelnemersraad ZZP Pensioen

Laatste update: 18 april 2016

Stel je verkiesbaar voor deelnemersraad ZZP Pensioen

Iets te zeggen over het ZZP Pensioen? Dat kan. Stel je kandidaat voor de deelnemersraad van Stichting ZZP Pensioen. Als lid van de deelnemersraad praat je mee over alle aspecten van het ZZP Pensioen en adviseer je aan het bestuur van de stichting.

Over de deelnemersraad

De deelnemersraad vormt een brede afspiegeling van het deelnemersbestand van ZZP Pensioen. In 2016 komt de raad drie keer bij elkaar. Als lid praat je mee over de communicatie aan deelnemers, inhoud van de regeling, gebruikersgemak voor de deelnemers, beleggingsbeleid en al het andere dat te maken heeft met jouw ZZP Pensioen.

Over Stichting ZZP Pensioen
De Stichting ZZP Pensioen is een initiatief van de vier grote ZZP organisaties: ZZP Nederland, Zelfstandigen Bouw, FNV Zelfstandigen en Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO-ZZP) en wordt uitgevoerd door Loyalis en APG. De Stichting heeft toezicht op het ZZP Pensioen, controleert de uitvoering en stemt af over verbeteringen.

Aanmelden? 
Meld je aan voor 20 december. Dat kan bij de Stichting ZZP Pensioen of een van de dragende organisaties.