FNV ZZP

Nieuw bij FNV Menzis: de Werk en Gezondheid Arts

Laatste update: 18 april 2016

Nieuw bij FNV Menzis: de Werk en Gezondheid Arts

Gezondheidsklachten, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Een afspraak maken bij de huisarts kan maar wanneer u werkgerelateerde klachten heeft, wilt u advies van een arts die hierin is gespecialiseerd.

Werknemers komen, na ziekmelding, terecht bij de bedrijfsarts. Maar waar kunt u als zelfstandige terecht? FNV Zelfstandigen vindt het belangrijk dat zzp'ers vrije toegang hebben tot de expertise van een bedrijfsarts. Juist bij beginnende klachten, om uitval te voorkomen.

Daarom introduceren we, in samenwerking met Menzis, de Werk & Gezondheidsarts. De Werk & Gezondheidsarts is een onafhankelijke arts en geeft vrijblijvend advies. De voordelen van de Werk & Gezondheidsarts op een rij: 
• Praat in vertrouwen over uw klacht.
• Krijg advies op maat of een passende doorverwijzing.
• U bepaalt zelf of U het advies opvolgt.

Er zijn op dit moment 26 locaties waar u terecht kunt voor een afspraak wanneer het u uitkomt, ook 's avonds. U kunt zelf online een afspraak inplannen via fnvmenzis.nl/werkgezondheidarts. 
Op voorwaarde dat u reeds verzekert bent via FNV Menzis. Als lid van FNV Zelfstandigen bespaart u 7 tot 10% op uw zorgverzekering via Menzis.

Meer weten over uw zorgverzekering via Menzis? 

Bent u nog geen lid maar wilt u dat wel worden? Kijk dan op fnvzzp.nl/vrijbaan of bel met onze ledenservice op telefoonnummer 088-0997010.