FNV ZZP

FNV Zelfstandigen neemt afscheid van haar directeur Linde Gonggrijp

Laatste update: 18 april 2016

Linde Gonggrijp vertrekt bij FNV Zelfstandigen

Linde Gonggrijp heeft te kennen gegeven dat zij per medio maart 2014 haar functie als directeur bij FNV Zelfstandigen beëindigt.

Wij betreuren het vertrek van Linde zeer, maar feliciteren haar van harte met haar nieuwe baan bij de Kamer van Koophandel. Als directeur Regionale Relaties Noordwest Nederland gaat Linde verder met het faciliteren en stimuleren van ondernemerschap. Veel leden zullen op een nieuwe manier op haar inzet kunnen rekenen. FNV Zelfstandigen ziet in haar benoeming een bevestiging van het belang van zelfstandig ondernemerschap binnen ondernemend Nederland.

FNV Zelfstandigen feliciteert de Kamer van Koophandel met het aantrekken van een directeur Regionale Relaties van formaat, die zich laat kennen als een vernieuwende denker, die in staat is verbindingen tot stand te brengen en daarbij de koers weet vast te houden. FNV Zelfstandigen rekent op een goede samenwerking met de Kamer van Koophandel en ziet daar nu met nog meer vertrouwen naar uit.

Linde heeft FNV Zelfstandigen een eigen gezicht gegeven. Zij heeft zich in de afgelopen vijf jaar ingezet voor een stevige en positieve positionering van de zelfstandig ondernemer in het economische en politieke krachtenveld. Zij heeft onder meer een eigen zetel voor zelfstandigen in de SER weten te claimen en stapje voor stapje voor elkaar gekregen dat een pensioenregeling voor zelfstandigen tot stand is gekomen. Verder heeft ze de reputatie van onze vereniging stevig neergezet, verschillende innovatieve diensten ontwikkeld en de werkorganisatie verder uitgebouwd.

Wij wensen Linde Gonggrijp veel succes bij deze nieuwe stap.

Hannie Stuurman
Voorzitter