FNV ZZP

ZZP AOV bij Movir

ZZP AOV bij Movir

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid lopen al snel in de honderdduizenden en soms zelfs miljoenen euro’s. Een groot risico dat vrijwel niemand zelf kan dragen. Dit financiële risico kun je afdekken met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov).

FNV Zelfstandigen heeft een convenant gesloten met aov-specialist Movir. Onafhankelijke adviseurs belonen het werk van Movir al sinds 2009 met de titel ‘Beste Inkomensverzekeraar’. Maar belangrijker nog, Movir heeft tevreden klanten. FNV Zelfstandigen is dan ook blij met deze samenwerking. Hierdoor profiteer je bovendien van 5% premiekorting op de aov van Movir.

Hoe Movir arbeidsongeschiktheid voorkomt

Het liefst word je natuurlijk nooit arbeidsongeschikt. Daar helpt Movir je graag bij. Daarom investeert zij al jaren in preventie, heel gericht op de risico’s bij specifieke beroepen. En dat werpt zijn vruchten af. De preventieactiviteiten van Movir helpen arbeidsongeschiktheid vaak voorkomen en zorgt ervoor dat ze haar premies al jaren stabiel kan houden.

> Kijk voor meer informatie over de preventieactiviteiten van Movir op movir.nl/preventie.

Hoe Movir je helpt bij re-integratie

Arbeidsongeschiktheid is helaas niet altijd te voorkomen. Daarom staat bij Movir een team van specialisten voor je klaar als je toch arbeidsongeschikt raakt. Zij zoeken samen met jou naar de beste individuele oplossing voor duurzame re-integratie.

> Meer informatie over de aanpak van Movir bij arbeidsongeschiktheid lees je in de brochure ‘Hoe gaan wij om met uw arbeidsongeschiktheid?’ (pdf).

Naast alle gebruikelijke eigenschappen heeft de aov van Movir ook een aantal bijzondere aspecten. We noemen hieronder de drie belangrijkste.

Je beroep staat centraal

Bij het beoordelen van de mate van arbeidsongeschiktheid en de mogelijkheden van re-integratie, kijkt Movir dan ook puur naar de werkzaamheden van je eigen beroep. Zij zal je nooit verplichten ander werk te accepteren. Ook als je hier zelf wel voor kiest, blijft je arbeidsongeschiktheidsuitkering bij Movir van kracht.

Zekerheid van je verzekerd bedrag

Je inkomen kan als zelfstandige fluctueren. Toch wil je de zekerheid van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Movir hanteert een ‘zuivere sommenverzekering’. Dit betekent dat zij je inkomen nooit opvraagt om je uitkering of het verzekerde bedrag te kunnen verlagen. Wat je verzekerd hebt, staat dus vast.

Inkomen tijdens zwangerschap

Vrouwelijke zelfstandigen hebben rondom hun bevalling tijdelijk geen inkomsten. Movir wil hen hierin graag tegemoetkomen. Zij biedt daarom een uitstekende zwangerschapsregeling.

Let op: Sommige beroepen kunnen zich verzekeren tot 60 jaar, in plaats van tot 67 jaar.

Meer informatie

Meer informatie over de aov van Movir vind je op movir.nl. Daar kun je ook een premieberekening maken. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact op met je financieel adviseur. Voor een adviseur bij jou in de buurt kun je contact opnemen met Movir via (030) 607 87 00.

Website Movir