FNV ZZP

ZZP AOV bij Movir

ZZP AOV bij Movir

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid lopen al snel in de honderdduizenden en soms zelfs miljoenen euro’s. Een groot risico dat vrijwel niemand zelf kan dragen. Dit financiële risico kunt u afdekken met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov).

FNV Zelfstandigen heeft een convenant gesloten met aov-specialist Movir. Onafhankelijke adviseurs belonen het werk van Movir al sinds 2009 met de titel ‘Beste Inkomensverzekeraar’. Maar belangrijker nog, Movir heeft tevreden klanten. FNV Zelfstandigen is dan ook blij met onze samenwerking. Hierdoor profiteert u bovendien van 5% premiekorting op de aov van Movir.

Hoe Movir arbeidsongeschiktheid voorkomt
Het liefst wordt u nooit arbeidsongeschikt. Daar helpt Movir u graag bij. Daarom investeert zij al jaren in preventie, heel gericht op de risico’s bij specifieke beroepen. En dat werpt zijn vruchten af. De preventieactiviteiten van Movir helpen arbeidsongeschiktheid vaak voorkomen en zorgt ervoor dat ze haar premies al jaren stabiel kan houden.

Kijk voor meer informatie over de preventieactiviteiten van Movir op movir.nl/preventie.

Hoe Movir u helpt bij re-integratie
Arbeidsongeschiktheid is helaas niet altijd te voorkomen. Daarom staat bij Movir een team van specialisten voor u klaar als u toch arbeidsongeschikt raakt. Zij zoeken samen met u naar de beste individuele oplossing voor duurzame re-integratie.

Meer informatie over de aanpak van Movir bij arbeidsongeschiktheid leest u in de brochure ‘Hoe gaan wij om met uw arbeidsongeschiktheid?’.

Naast alle gebruikelijke eigenschappen heeft de aov van Movir ook een aantal bijzondere aspecten. We noemen hieronder de drie belangrijkste.

Uw beroep staat centraal
Bij het beoordelen van uw mate van arbeidsongeschiktheid en de mogelijkheden van re-integratie, kijkt Movir dan ook puur naar de werkzaamheden van uw eigen beroep. Zij zal u nooit verplichten ander werk te accepteren. Ook als u hier zelf wel voor kiest, blijft uw arbeidsongeschiktheidsuitkering bij Movir van kracht.

Zekerheid van uw verzekerd bedrag
Uw inkomen kan als zelfstandige fluctueren. Toch wilt u de zekerheid van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Movir hanteert een ‘zuivere sommenverzekering’. Dit betekent dat zij uw inkomen nooit opvraagt om uw uitkering of het verzekerde bedrag te kunnen verlagen. Wat u verzekerd hebt, staat dus vast.

Inkomen tijdens zwangerschap
Vrouwelijke zelfstandigen hebben rondom hun bevalling tijdelijk geen inkomsten. Movir wil hen hierin graag tegemoetkomen. Zij biedt daarom een uitstekende zwangerschapsregeling.

Meer informatie over de aov van Movir vindt u op movir.nl. Daar kunt u ook een premieberekening maken.

Wilt u advies of een offerte? Neemt u dan contact op met uw financieel adviseur. Voor een adviseur bij u in de buurt kunt u contact opnemen met Movir via (030) 607 87 00.

Website Movir

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Afwijzen
Ga verder