FNV ZZP

Voordelig op vakantie met Pelikaan Travel

Laatste update: 17 januari 2023

Voordelig op vakantie met Pelikaan Travel

Het is tijd voor een welverdiende vakantie! Geniet en ga op zonvakantie of stedentrip met Pelikaan Travel. Als FNV-lid ga je extra voordelig weg met 5% korting op je volledige vakantie. Boek nu direct jouw volgende vakantie.

 

Als FNV-lid ontvang je 5% korting op jouw volledige vakantie. Deze korting is dus ook geldig op bijgeboekte extra's zoals autohuur, transfer of bagage. Je hebt keuze uit meer dan 3000 vakanties en tijdens de vakanties zijn ze 24 uur per dag bereikbaar.
Pelikaan travel is aangesloten bij ANVR, SGR en onderdeel van Pelikaan Travel Group.

Pelikaan Travel is een breed georiënteerd reisbedrijf met een rijke historie. Pelikaan Travel is al 90 jaar actief binnen de reisbrache en wilt de mooiste reizen realiseren. Je hebt keuze uit meer dan 3.000 vakanties en dankzij de veelzijdigheid van Pelikaan Travel kunnen alle typen reizigers bij hen terecht. 

Voor vragen over het aanbod of het boekingsprocess kan je contact opnemen met Pelikaan Travel. Pelikaan Travel is telefonisch bereikbaar via +31 88 735 45 60 van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Je kunt via de e-mail contact opnemen met Pelikaan Travel via contact@pelikaantravel.com.