FNV ZZP

De FNV AOV

Laatste update: 26 april 2023

De arbeidsongeschiktheidsvoorziening met de menselijke maat

FNV Zelfstandigen biedt nu aan: dé arbeidsongeschiktheidsvoorziening met de menselijke maat! Betaalbaar én met inkomen tijdens de eerste twee jaar ziekte. Ben je op zoek naar een manier om in je inkomen te voorzien tijdens ziekte?

FNV Zelfstandigen biedt nu - in een samenwerkingsverband (1 gezamenlijke schenkkring) met Sam Sam zakelijk, PZO en de Vereniging Vlok - een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zelfstandigen aan voor de eerste twee jaar ziekte. Veel verzekeringen zijn pas een beetje betaalbaar na de eerste twee jaar ziekte. Dat betekent dat je die jaren dus zonder inkomen door moet komen, voordat je uitgekeerd krijgt.

Bij deze arbeidsongeschiktheidsvoorziening van de FNV spaar je en ben je in de eerste twee jaar van een inkomen voorzien. Daarmee is het een uniek alternatief voor (de eerste twee jaar van) je arbeidsongeschiktheidsverzekering. En het mooie aan deze voorziening is: ook oudere ondernemers en starters zijn welkom! Want FNV Zelfstandigen meet met de menselijk maat!

Lees hier het reglement

Lees hier de privacy gedragscode

<< Lees hier meer >>