FNV ZZP

Bespaar op je energierekening met SpeedComfort

Laatste update: 17 januari 2023

Bespaar op je energierekening met SpeedComfort

Met SpeedComfort is het mogelijk om de thermostaat lager te zetten, maar wel het comfort te behouden. Bespaar hiermee op je energierekening. Als FNV-lid ontvang je nu 20% korting op het assortiment.

 

Als FNV-lid ontvang je 20% korting op SpeedComfort bovenop de algemene 10% korting in de webshop. 

De slimme radiatorventilatoren van SpeedComfort brengen de warmte uit je radiator versneld de ruimte in. Je kamer komt sneller en gelijkmatiger op temperatuur. Dit zorgt direct al voor meer comfort in huis. Ook hoeft de ketel hierdoor minder lang aan te staan én hoeft deze niet meer zo hoog ingesteld te zijn. Zo bespaar je dus flink op je energierekening.

Let op: door een enorme vraag naar de radiatiorventialtoren, is de levertijd wat opgelopen. De verwachting is dat dit half januari weer normaal is. 

IN HET KORT

  • Bespaar tot 22% op je gasverbruik;
  • Je kamer in de helft van de tijd op temperatuur;
  • Fluisterstil;
  • In een handomdraai te plaatsen;
  • Geschikt voor bijna alle radiatoren en convectoren.

Voor vragen over het assortiment en de producten kun je contact opnemen met Speedcomfort. Speedcomfort is telefonisch bereikbaar via 085 - 666 62 23 van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 20.00 uur en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Je kunt via de e-mail contact opnemen met Speedcomfort via support@speedcomfort.com.