FNV ZZP

ZZP Incassoservice

Het kan iedereen overkomen: een niet-betalende opdrachtgever. FNV Zelfstandigen helpt haar leden bij incassozaken zodat jij je weer kunt richten op je ondernemerschap. Voor vragen over of ondersteuning bij een incassotraject kun je terecht bij FNV Zelfstandigen. Een deskundig juridisch team staat je bij in lastige zakelijke kwesties, met een uitstekend incassoresultaat, zonder tussenkomst van derden.

Incassoservice

FNV Zelfstandigen biedt zzp'ers uitgebreide individuele ondersteuning aan. Wij nemen het incassotraject van je over als je er niet meer zelf uitkomt. Wij adviseren leden, bemiddelen tussen jou en je opdrachtgever en incasseren je facturen met uitstekend resultaat. Als er echt geen andere weg meer mogelijk is, begeleiden wij je ook tot in de rechtbank. Zonder bijkomende kosten voor jou als lid.

Wij adviseren, bemiddelen en incasseren

FNV Zelfstandigen biedt je de meerwaarde die nodig is om je zzp-onderneming gezond en economisch sterk te houden. Met helder advies en duidelijke richtlijnen die passen bij je onderneming. Sluit je aan bij FNV Zelfstandigen, dan kun je eenvoudig en snel gebruikmaken van onze incassoservice.

Contact

Onze Incassoservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 en van 13:00 uur tot 16:00 uur via 088-0997030. Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: incasso@fnvzzp.nl.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Afwijzen
Ga verder