FNV ZZP

Netwerkbijeenkomsten

ZZP Café's

Wij organiseren regelmatig interessante netwerkbijeenkomsten. Bijvoorbeeld in onze ZZP Cafés.

ZZP Café Dordrecht: donderdag 6 juni

Op donderdag 6 juni
19.00 - 21.30 uur

Workshop: Baas over je eigen zaak!

Wie staat er in eigenlijk aan het roer van jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat jij de kapitein blijft die de koers bepaalt? En dat het niet de waan van de dag is, die ervoor zorgt dat het nog maar de vraag is waar je eind 2019 op uitkomt?

Oscar Bulthuis, business coach, trainer en auteur van o.a. ‘Ondernemen is net reizen’ reikt jou op energieke wijze tools en mindset aan zodat je op een simpele maar doeltreffende manier regie voert over jouw bedrijf!

Meld je hier aan


ZZP Café Zwolle


Op dinsdag 25 juni
19:00 – 21:30 uur 

Workshop:  Zin en onzin van verzekeren voor zelfstandigen

Verzekeren is meestal geen hobby van zelfstandigen, maar het is wel belangrijk om je bewust te zijn van de risico's bij het ondernemen. In deze bijeenkomst laten Gert Baas (Univé) en Henk van der Schaft (FNV Zelfstandigen) je zien hoe je tot goede verzekeringen kunt komen, zonder dat je er zelf veel kennis van moet hebben.

Meld je alvast aan


ZZP Café Arnhem


Op donderdag 11 juli
19:00 – 21:30 uur 

Workshop: Ontspannen onderhandelen
(We vertellen je binnenkort meer over dit ZZP Café)

Meld je alvast aan

ZZP Café Hilversum

Donderdag 18 juli
19.00 - 21.30 uur


Workshop: Wat is jouw ondernemers denkstijl?


Bij dit ZZP Café in Hilversum neemt 
ondernemerscoach Thijs Ottenhof je mee. Hij geeft een korte workshop waarmee je direct een beeld krijgt wat jouw denkstijl als ondernemer is. Samen met je collega-zzp’ers ga je aan de slag met de vier verschillende denkstijlen. Dan wordt ook duidelijk waar je sterke punten zitten en waar je zwakkere. En hoe je hiermee omgaat.  

‘Het succes van je bedrijf wordt bepaald door vele factoren, waarvan jij de meest bepalende bent. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je bedrijf. De mix van jouw kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen vormen de basis voor je succes. De ontwikkeling van je bedrijf gaat vaak niet gelijk op met de persoonlijke groei die jij als ondernemer doormaakt. Iedere fase vraagt andere kwaliteiten van jou. Weten wie je bent en wat je sterke en zwakke punten zijn is dus erg belangrijk. Een reden te meer om naar het FNV ZZP Café te komen.’We vertellen je binnenkort meer over dit ZZP Café)

Meld je alvast aan

ZZP Café Dordrecht: donderdag 18 juli

(We vertellen je binnenkort meer over dit ZZP Café)

Meld je alvast aan