FNV ZZP

Netwerkbijeenkomsten

ZZP Café's

Op maandag 13 januari en dinsdag 14 januari organiseerde FNV Zelfstandigen voor leden diverse ZZP Cafés over de verplichte AOV voor zelfstandigen, die er gaat komen. Drukbezochte en positief gewaardeerde bijeenkomsten!

Eind maart organiseert FNV Zelfstandigen opnieuw speciale ZZP Cafés waarin we je bijpraten over de verplicht AOV voor zelfstandig ondernemers.

Op maandag 23, 24 en 26 maart organiseert FNV Zelfstandigen in Arnhem, Deventer, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Groningen en Den Bosch speciale ZZP Cafés waarop we jou als lid van FNV Zelfstandigen bijpraten over het advies met betrekking tot de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen.

In de Cafés wordt uitleg gegeven over het AOV-advies. Heb je vragen? Stel ze dan! Dus ben je benieuwd naar wat het voorstel voor je inhoudt? Laat je bijpraten door onze experts! Inloop is vanaf 19:00 uur..

In verband met de nieuwe ontwikkelingen en extra maatregelen vanuit de overheid vanwege de nieuwe ontwikkelingen en aangescherpte maatregelen vanuit de overheid mbt het coronavirus is besloten de ZZP Cafés van eind maart af te gelasten en op een later moment opnieuw in te plannen.